Nevnímám

Nevnímám

Anotace: ...

Nevnímám bolest kolem sebe,
Nevnímám modré, vlhké nebe,
Nevnímám,
Slova která říkáš,
Nevnímám slečny,
Kterým prozíravě vykáš
Nevnímám tvé výčitky a řev,
Nevnímám,
Že jsi uřvaný lev,
Nevnímám, že láska dávno není,
Tím pádem se vlastně nic nemění.
Autor Ammazonic, 04.10.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde jiná

04.10.2007 13:50:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí