Můj život

Můj život

Anotace: .

Přemýšlím, co nám teď zbylo,
Méně než by nám bylo milo.
Co skrývalo se v upřímnosti?
Zlo, hnus, bolesti až dosti.
Vědět co tím bude způsobeno,
Neřekli jsme, co bylo vysloveno.
Jasnější více není,
Nebylo špatné utajení,
V něm vypadal náš život jak sen,
Teď oči pro pláč zbyly mi jen,
Vidí je každý není to milé,
Neskrývají je růžové brýle.
a nyní jsme
Uzavřeni každý ve svém světě,
Schováni sami v nedořčené větě.
Autor Martinecka23, 04.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, svatá pravda, ve dvou se to vždycky lépe táhne 1*

30.10.2007 16:31:00 | cevert

smutné...smutné sdělení...

05.10.2007 08:38:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí