Jiskra života

Jiskra života

Anotace: Taková blbůstka.:):P Těžko říct, kam to zařadit.

Lůze zmalátnělé,
obličeje ztvrdly,
oči se v život probudily -
zvedat nohy!

Třpytivý klouzavý ledovec
s růží ve vlasech
kapkou pelyňku na jazyku...
Špička lidského vědění, či bolesti?

Podsvětí plane modře,
stínům ramena rovná -
vulpes mutat piles, non mores.

Des réfugies allemands,
s kokardou na kloboucích,
pohledy mdlými ubližují -
pozor!

Zástupy mrtvých, mříže železné,
křídla hladící tváře,
pro bratry těžká klatba -
od trpících pohleď odvrať.

Rytina účtuje s hřbitovem v dluzích,
poprava hmyzu, matné oceli lesk -
vpravo hleď!

Přesýpací hodiny tikají,
zanech po sobě odkaz...
Vas - y!
Allons - y!
Autor Nefer, 04.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí