slová

slová

Anotace: ...

Slová

Z neskončených viet
Skladáš mi slová,
Ktoré potom srdce tvoje rozpráva
V nekonečnej mlčanlivosti mravných slov.

V počestnej fáze sivých dní
Ušiel ti vlak daždivej noci,
Tam, kde človek túži vidieť dym,
Kde tma zimu nepremôže,
Počuť len vodný mlyn,
Premieľajúci všedné slová nevšedných právd.

A už len cítiš ich vôňu,
Len počuješ ich dych,
Ako ti sladko šeptajú
Do uší tvojej duše,
Tie slová známe len nám dvom...
Autor adida, 05.10.2007
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsaná, vzbuzující různé asociace ..;)

05.10.2007 16:49:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí