Večerní hospoda

Večerní hospoda

Anotace: po maturitě

Sedim v hospodě v saku
Jako kurva
Piju zvětralý pivo po někom
Koho vůbec neznám
A už se těšim na to vedle
Které zbylo po někom, koho znám

Vzduch prostupuje cigaretovej kouř
A u vedlejšího stolu
Syčí hnusná ženská na chlapa
Co je rád, že ještě žije

Hostinskému dochází trpělivost
Dnes má výplatu o něco nižší
Neměl to vylejt

Mouchy si myslí, že můžou všechno

Dodržuju okraje
Ten zasranej zvyk mě nepustil
Chválně sem přetáhnul
Nikdo se neposere

Je tma

Jsem sám
Autor Jan Simon, 25.05.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo

29.08.2007 20:54:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí