No dobře - trochu víc

No dobře - trochu víc

Anotace: Jenom trochu...?

... A ty mě v noci učíš lhát,
o tom že jsem hodná holka...
Trochu to bolí
(No dobře - trochu víc)

Jsem hodně učenlivá,
to ty už dávno víš.
Trochu se ti směju
(No dobře - trochu víc)

Mám strach o s náma bude dál
tak proč mě netišíš (?!)
trochu se chvěju
(No dobře - trochu víc)

Říkám tu strašnou spoustu vět,
o lásce a o nás dvou.
Jsou trochu debilní
(No dobře - trochu víc)

Jsme spolu sami,
už asi po tisící.
je to tak trochu stereotyp
(No dobře - trochu víc)
Autor colorka, 06.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: MiaaWei
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jejda, ty asi nejsi moc velký andílek že 8)

12.10.2007 20:23:00 | Jats

Pěkný, to přece stačí.

06.10.2007 22:51:00 | Psavec

...kruciš

06.10.2007 19:33:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí