čekání

čekání

Anotace: .

Proč to jde tak pomalu,
proč nezrychlíme čas.
Proč mívám pocit návalu,
když potkávám tě zas.

My k sobě patříme
jak život a vzduch.
Své osudy sdílíme
náš uzavírá se kruh.

Proč mívám tě každý den
dlouho ve své hlavě.
Proč nejdeme třeba ven
když jde to tak hravě.
Nechci čekat měsíc,
nechci čekat rok!
nechci všeho víc,
ale chce to další krok.
Udělám ho já,
ale nejsem si tím jistá?!
Toužím být už jen tvá
a nebát se co se chystá.

Proč nejde čas posunout,
proč nelze jít už vpřed?
Nesmělost odsunout
a najít si náš střed.
Autor Helvinka, 07.10.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí