Hospodský dým

Hospodský dým

Anotace: _krátce o životě// měl bych si ho víc vážit. Jo a věnováno rodičům!_

Pátek co pátek v brzká jitra
domů se se mnou tajně vkrádá
hospodský dým.
Svůj život více měl bych mít rád!
Co třeba, když to není pravda,
že smrtí znovu se narodím?

Pátek za pátkem hořce mizí,
rok s rokem, celý život vadne,
stárne váš syn.
S počítačem a s televizí
v stereotypu je to snadné…
Až zemřu, znovu se narodím?
Autor china white, 08.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: seed.misulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla jsem si Tvé básně...Jsou plné pesimismu - ale krásného...líbí se mi!

12.10.2007 09:55:00 | Markéta..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí