Jesenné vačery.

Jesenné vačery.

Anotace: .....

Dlhé večery jesenné,
studeným vetrom prešívané
a stratené v tichom daždi.
V ktorom slnečné lúče sú už bezcenné,
hoc od žiaľu prefíkané,
asi pomatené navždy.
Lebo už zabudli na teplo jari,
len ruže sú ešte červené,
akoby zaliate v krvi.
A aj,ked´ sa ešte steblám darí,
kvety sú už zmenené,
a je hlúpy,kto stále tvrdí,
že pochopil ako sa stráca čas,
s posledným padajúcim lístím,
v nedohľadne tancujúcich víl,
a dlhých nocí tichý hlas
je znova taký ístý,
ako spomienky osamelých chvíľ.
Autor solar1, 08.10.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí