Dotýkat se snů

Dotýkat se snů

Anotace: ...

Tvořit básně, scénáře,
Dotýkat se polštáře
A snů,
Které v duši máš…
Že máš mne, to nevnímáš,
Jsi umělcem svým srdcem, duší,
Který o mé lásce tuší, že je sám,
A já tě mám
A nezkouším
Ti lhát a už ani lkát

Jsem tvůrčí tělo bez duše a miluji tě netuše
Že sama jsem jak bludný sen…..

Jdi už pryč,
To nemohu říct
A další sousto polknout, sníst,
Když závislá jak mandragora
Propadám se, jak potvora –

Múzo má, pojď blíž, ty jsi blíž, než zvíš…

A polknout sousto nedaleké,
Voda teče, moře je mělké
A já jsem jak vítr ve větvích,
Jak čerstvě napadaný sníh,
A ty to dobře víš,
Protože o mě moc věcí víš…
Autor Ammazonic, 09.10.2007
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju:-))

10.10.2007 14:01:00 | Ammazonic

Hodně dobrá básnička, jedna z nejlepších, co jsem u Tebe četl.

10.10.2007 13:59:00 | blue

Múza už je u Tebe!

10.10.2007 11:36:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí