Zmatenost slov

Zmatenost slov

Anotace: Skládat se dají přece i blbosti...:D

Když ztratíš přátele,
když ztratíš lásku,
když máš jen prázdné
srdce na ukázku,
odpověz sobě na otázku:
„Proč ještěrka na oblázku
jen tak si spí…?“

Život visí na vlásku,
odhrň z čela vrásku,
uzavři se sebou sázku…
/Kdo vyhraje?/

Zmatenost slov
/postrádají smysl/
mám zakalenou mysl
/lepší už to nebude/

bílá pláň
rudý klíč
Připusť si:
/„Je to pryč!“/

iluze snění
/znáš jenom klení/
tvůj život snad není…
/tak strašný…?/

Jde jen o koncovku
posledního slova
opakuju ji
zas a znova
/Proč asi?/

barevná sklíčka
zlomek světla
všechno se točí
když zavřu víčka
plamen, snad svíčka
/Už to končí?/

míjení lidí
každý den
nikdo nevídí
/…tu ještěrku?/

Ne, byl to jen sen
/…ale v bdění…?/
Autor dream in emptiness, 10.10.2007
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: JohnyD., už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nice job

10.10.2007 20:30:00 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí