Mravenec

Mravenec

Anotace: Jen taková hloupost... .:)

Mravenec, co hraje na písku
fotbal s malými zrníčky…
Tráva se proplétá,
tak jako tkaničky
na sedmimílových botách,
co přeběhnou hory…
„Kam až jsi to dotáh?“
THE END se slovem „sorry“
Autor dream in emptiness, 10.10.2007
Přečteno 272x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí