Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Pro mou kamarádku Martinku...

Fouká vítr, šumí stromy,
já jdu prázdnou ulicí.
Vysoké domy dělají stíny,
velká zima vládne kraji,
tvoří mi růž na líci.

Vtom se náhle rozjasnilo,
ledy rychle tají.
A mně srdce zabušilo,
všichni to tu znají.

Od té doby slunečno je.
Každý den mou mysl hřeje
pomyšlení,
že v mé duši prázdno není.

...a vždycky se můžu na někoho obrátit, na Tebe!
Autor Lady Ungrasped, 10.10.2007
Přečteno 620x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Světlo a pak stín, můj Bože, co já s tím, ou jéé... :-)

10.10.2007 20:31:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí