Obratník raka

Obratník raka

Anotace: Možná, že někdo padá. Slyším vítr toho pádu. Rány květů. Ruce marně napřažené...

Tohle není konec
__________________________
ale počátek
všech věcí
co světem letí.
_________________Tak lehce
_________________to nejde
ani s nimi zatočit.

Tohle není konec
_________________________
navzdory všemu
si ten svět přeje
mít ze mě muže
________________Tak lehce
________________se nejde
ani cestou za jiným.

Tohle není konec
_________________________
a mohl by být
jenže nejsem
z tohoto světa.
________________Tak lehce
________________nic nejde
ani s Bohem jediným?

Tohle není konec
_________________________
a vzdát se
nemá svět čas
jen počkat musím...
________________Tak lehce
________________mi nejde
ani pozpátku pospíchat.
Autor Jan Alexej Ležáky, 26.05.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí