Loupežnice

Loupežnice

Anotace: ...jeden takový bláznivý nápad po čtení dnešních vašich básniček...

Porozumět mocné síle kouzlení
a proniknout do tajů ježibabích,
lidem, kteří mají trápení,
posbírala bych šeď, co je halí...

Potají, jako zlodějská straka,
ukradla bych bolesti a žaly...
Lidičky, ta představa mě láká!
Úsměvy by radost rozdávaly

z tváře do tváře a do srdcí a dál,
vzduchem by se tetelilo štěstí...
Takže, kdyby z vás mě někdo postrádal,
učím se loupit - dávám se na scestí!
Autor Cecilka, 26.05.2005
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí