Útěku

Útěku

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Jako voda - krev ma teče
prýští z ran a neuteče,
co se vleče jsem tu v kleče
do hlavy mi mečem seče.

Bez přestávky, bez ustání
život ze mě odehání
Bez ikon a bez symbolů
tělo mé se hroutí dolů.

Smrt mi klepe na rameno
prý jestli už mám sbaleno.
Všechny svoje šťastné roky
vrátit musím i s úroky.

Svíčka moje dohořívá.
Ten nade mnou už tu zívá.
Unaven tou těžkou prací,
domů do pekla se vrací.

Naděje má v dálce mizí
všechno už je mi tu cizí.
Ležím v krvi - v tratolišti
má duše skončí na smetišti.

A co mi přines tehhle den?
Už znám cestu z toho ven
tím pak budu zachráněn.
Zbývá jedno:

Zemřít jen.
Autor Honzeek22, 26.05.2005
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí