ty a drogy

ty a drogy

Anotace: ...

Jsou tu kolem tebe přece
lidi co tě mají rádi
a ne jenom ti falešní
fetující kamarádi

Možná že je svět hned lepší
po tom co šlehneš si dávku..
ale potom v koutě brečíš
jen krůček jdeš pro nadávku

Vyčítáš všem ostatním
tuhle krutou realitu
ale před tím podstatným
stavíš si tvrdou ulitu

Musís sama chtít zbavit se
závislosti na drogách
a z chyb musíš poučit se..
co tvá nová podoba??

Zkus vyléčit tělo duši
bojovat s tím přeludem
absťák nikomu nesluší
spolu síly nabudem

Zvládneš to a já ti věřím
tak utíkej k novým dveřím..
Autor kaaamiiii, 13.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: ToxicVerun, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...líbí se mi tam ta naděje...že to může dokázat a že je někdo kdo jí v tom pomůže...

13.10.2007 11:29:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí