About naše generace

About naše generace

Anotace: Že nemají pokoje,dokud nenabijí děla ve svých hrách počítačových...

About naše generace

V televizi
samý žblechy
v poslední době pouští.
Naše generace je pouští
plné písku z lhostejnosti,
touze po penězích a zlosti.

Nikoli zlosti na sebe,ale na rodiče, které z nich srdce zebe,
když vidí,
že jen MTV2 žijí,
že pro ně nejdůležitější je,
co Eva Farná dělá.
Že nemají pokoje,
dokud nenabijí děla
ve svých hrách počítačových.

To je náš úděl,
dělat blbosti,
druhé jakosti.
Nikoli podstatné věci:
Léky na rakovinu,
objevování vesmíru,
hledání obnovitelného zdroje energie.
NE! BLBOSTI!
Autor .K.r.i.s.t.y., 13.10.2007
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Chancer, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyřčeno! :-)
Je pár výjimek, ale spousta lidí žije bohužel jen díky médiím...

14.10.2007 15:22:00 | Chancer

tak se na ty dospělé tak nezlob

14.10.2007 00:44:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí