Posledních pár vět...

Posledních pár vět...

Anotace: Krátká úvaha o životě:)

Kouřím a nasávám, smrt se už blíží,
bolí mě hlava a brní mě dásně,
nevím, co dělat mám, s tím, co mě tak tíží,
ještě si sklenku dám a budu psát básně...

Život je prý jako bonbónů balení,
který kdy ochutnáš dopředu nevíš,
v každém z nich postupně nalézám znamení,
které co znamená mi sotva povíš.

Nesnaž se přít na to, co bude dál,
myslím, že nemáme právo to znát,
když jsem byl mladší, smrti jsem se bál,
a teď když tu nejsi, umírám rád.

Ještě pár momentů a už vchází do dveří,
v hlavě mi vyhrávaj bubny a trombón,
mám divný pocit, nikdo mi nevěří,
právě jsem dojedl poslední bonbón.
Autor Davy_boy, 14.10.2007
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, face to face, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výhodou bonbónu je, že si můžes vzít kdykoli další...nechutná-li ti ,můžeš ho přebít jiným...oblíbíš-li si pak přichuť nějakého bonbónu, nemusíš se už poohlížet po jiném...zvláštní, ale tak trochu pravdivá...

25.10.2007 14:55:00 | face to face

Pěkný, trochu smutný, líbí se mi...

15.10.2007 12:51:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí