Noc odchodu

Noc odchodu

Anotace: Když jednou odejdete málokdy se vrátíte tam, kde jste byli

S hlavou plnou starostí
Bloudím městem
Ale s hravostí
Malého dítěte projdu tímto testem

Tato noc testuje
Výdrž mého těla
Které zatím bojuje
Je odhodláno zcela
To zvládnout

Útočištěm je mně
Malý temný kout
A kousek země
Kde vidím stíny plout

Ale stejně jako dítěti vše po chvíli nudné přijde
Já stejně tak cítím, že mi návrat nevyjde

Zde se mi nelíbí
Avšak nemohu se vrátit
Bojím se toho, kdo mi co slíbí
Nechci už za důvěru platit

Nevrátím se, zůstanu tady
Počkám na konec
A mezi pavouky a hlady
V chladném temném koutě zanechám svůj život.
Autor Little_princess, 14.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí