Dva Listy

Dva Listy

Anotace: Zvony zvoní hodiny bijí je čas se rozhodnout ...

Zvony zvoní
hodiny bijí
je čas se rozhodnout

Přemýšlím duší
srdce mi buší
s kým mám životem plout

Je tma jako v pytli
píši pod svícnem
nevím jestli elektřinu vypli
a jesstli vůbec zkončil den

Je to teď na mě
nevím, nevím říkám si
rozhoduji se snad tak dlouho
že si nevidím přes vlasy

Mám učinit to rozhodnutí
nebo trápi se dál
tohohle okamiku
vždycky jsem se bál

Musím to zkusit
třeba ať to nevyjde
jinak smutek vee mně
ještě více nabyde

JDU DO TOHO
i když jsem nejistý
myslím, že řekl jsem už dost
popsal jsem dva listy.
Autor Groovísek, 14.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dva listy někdy může být někdy zatraceně málo....jinak zajímavá básen

04.07.2008 18:45:00 | Pohjolanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí