K. H. Krchovskému

K. H. Krchovskému

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Marasmus? Askeze? Už mě to nebaví.
Konvence? Zákony? Myšlenky bolavy.
Zahanben okolím jak stín ve stínu
A má smrt zeptá se: "Myslel si na vinu?"

Marasmus. Duše má dušená na vínu.
Duše má tušená vylítla z komínu.
Teď si tak letí a nic jí netíží.
Jsem andílek kostelní vkovaný do mříží.

Jsem jediná příčina všech Vašich potíží
Jsem temný strach, co se k Vám každou noc připlíží.
Mám Vás rád. Řeknete: "Co napsal to je hnus!"
Jen si to zkus! Prožij si naplno duševní marasmus.
Autor Honzeek22, 27.05.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí