Kázání

Kázání

Anotace: ...

Jak jsou zvrhlí
proti nám – bohabojným
a píší proti svatým
do tváře Krista plivou
na naši idylu
na naši dokonalou společnost
kde mravy ctnostné řídí vše
Pod trestem Smrti
do klatby ty kacíře – apostaty
do šatlav jejich černých duší
A všem hodným do očí vypalují cejch
Jsou bez autorit
jejich idoly – libertinové
Odešli i když podepsali
velezrádci našeho – jak by řekli – stáda
urážka society glorifikované!
Na hranici s nimi
ne – hůře – nechte je žít –
mezi námi – kameníky…
… my totiž kamenovat můžem!

Dominus ad absurdum
Autor Žiťa, 15.10.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí