Špatný den

Špatný den

Anotace: nehleďte na název básně, nikdy jsem tuto kolonku neměla ráda...

Temnota, pach, beznaděj, tíseň.
ze stěny krev, ze stropu sliz,
Na pohled smrt, na dotek plíseň,
Teď škemrám "objev se!" , zítra řvu "zmiz!"

Co je slza, když z oka skane,
Co je krůpěj potu z čela?
Co mi asi povíš, pane?
„Něco jsi mi chtěla?“

Balada našeho vztahu,
Viník neúměrně potrestán?
To já držím, Ty vrahu,
Poslední žlutý tulipán…
Autor odřenina, 15.10.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ouu ... líbí se

16.04.2008 18:02:00 | Zweiblumen

hezký:-)

18.11.2007 19:59:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí