Kudy kam?

Kudy kam?

Anotace: Na křižovatce života se dobře rozhlédni, aby Tě něco neporazilo...

Až se půjdeš projít lesem sám,
zastav se a chvíli rozjímej.
Možná, že Ti cennou radu dám,
okolní svět vůbec nevnímej.

Po tváři nech klouzat kapek proud,
o světě srdcem přemýšlej,
je jako rébus, s kterým nejde hnout,
ty nemáš důvod být na sebe zlej.

Veliké soukolí drtí Tvou duši,
ta tiše uvadá a pomalu zmírá,
myslíš, že, příteli, myslíš, že tuší?
Ty nevíš, já nevím, zbývá jen víra.

Nechci si v životě na lásku hrát,
slepá je dušička Tvá, která bloudí,
Věřím, že stane se, co se má stát,
Nechápe nic, ten kdo mě soudí.
Autor Davy_boy, 16.10.2007
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: okapovaroura, Martinecka23, face to face
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdo ví, kdo tu tuší,
kde hledat svoji duši,
když uvnitř něco buší,
snad hrát tak, jak se sluší...?

02.11.2007 22:01:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí