Život

Život

Anotace: City a pocity jedné děvušky. Aneb voda, země, vzduch a oheň - ve všem najdeme útěchu --- SMRT --- (?)

Bílé obláčky nebem plynou
jak žežulky v tichu hynou.
Voda zpívá
lehce a melodicky.

Milenci v křoví,
co dělají - kdo ví?
Nacházejí sebe
a otevřená srdce.

Tráva šušká,
přelétává muška.
Jindy otravná,
dnes tak milá...

Plamínky líbají dřevo,
hledají druha svého,
a já umírám
v tichu Božím!
Autor Kozojed, 27.05.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí