Stesku

Stesku

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Rvou srdce mi zaživa z hrudi
železnými kleštmi, kovem co studí.
Zběsilost - když koně se urvou z opratí
Bolest - když tvá těhotná duše potratí.

Kopou mě překotně, chtějí mě probudit,
abych už konečně přestal jen hloupě snít.
Snít si potají maličký, něžný sen
o tom, že budu snad někdy pochopen.
Autor Honzeek22, 28.05.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí