mlčíš

mlčíš

Anotace: každý trpí tou istou bolestou ....

Mlčíš...
len pridusený smiech
vychádza z tvojich úst.
Hladíš hlavy satanských duší,
Kráčaš niekam do temnej tmy,
V bezpečnom tichu milostných hier,
Chrániš svoje tajomstvá,
Pred krídlami padlých anjelov,
Pred očami sveta.....

A len to malé dieťa,
Čo niekde hrá na zlatú trúbku,
Len ono vidí tvoju slzu...

A ty len mlčíš...
A kráčaš nočnou tmou.
Ponechávajúc stopu,
Ktorá odráža tvoju dušu....

Je bledá...
A spieva pieseň o nás dvoch.
Autor adida, 18.10.2007
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti, Ayla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí