Říjnové obrázky

Říjnové obrázky

Anotace: Pár přemýšlivých a smutných říjnových dní zabalených do vzpomínkově zabarvených obrázků...

Sychravé listoví spadané k zemi
Dychtivá pokrývka měděného podzimu
Hlavou skloněnou k vlídnému tajemství
Schovává se, utíká, zpomaluje krok…
od každodenní marnotratnosti zápasící v ní
Větříkem oddaluje kapky trápení
linoucí se smutnýma očima
A zlatavými pramínky zakrývá strach
V mysli jen temnota, barevná, hravá…
Nevšední hlas, zvonivý rám
Návratem k potomstvu stromů
všeho se vzdává, zrychluje,…a padá…
Do každodenní svébytnosti bojující s ní
Samota, úsměv, slza,…
smíchem do tmy se skládá
Autor Rockinpiru, 18.10.2007
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Winnacott, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...to vážně není špatný ...

05.11.2007 00:39:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí