Poslední polibek

Poslední polibek

Anotace: Poslání dopisu na rozloučenou

Zbývá jen otisknout
své rty na papír
Smutkem ti zamávat
a hlavně nelitovat
něco už dávno nelze změnit
Jako dítě jsem chtěla být
malířkou nebo kouzelnicí
Peří a sníh víří
zamklým tichem
V celou perón obživne lehounkými kroky
Tak lehounkými až se ti chce brečet
Příšerně šedí holuby se zubí
mýmu zmuchlanýmu já
a nejdou odehnat
Zbývá...Do nádražního koše
zahodit verše, které
stejně nikdo nečte
a předlouhé čekání
na noční rychlík
Zákeřně sladká tma
a nečekaná rána do týla...
Autor maisho, 18.10.2007
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriel17, atty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám k tomu co dodat, moc krásná, působivá.

15.11.2007 19:54:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí