Rolničko

Rolničko

Anotace: jednou večer, po pár decích vína...

Stín mých myšlenek
stín mého srdce
mám ráda – nemám
přesto – možná přece
společnost hledám
po dotyku toužím,
když se ho dočkám,
myšlenkami soužím
hlavu plnou zmatku,
když ovlivnit chce srdce,
nesnaž se Rolničko,
nikdo tě nechce!
Autor Temeraire, 19.10.2007
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí