Hudební zátiší s kolonádou

Hudební zátiší s kolonádou

Anotace: Usaď se a tiše poslouchej...

Pějí slavíci
ztichlou kolonádou,
v keřích je nevidět,
libé tóny plují sloupovím,
odráží se od staletých úderů
vtesaných do kamene.
Rozezvučí se bílé kmeny
pravidelností notových linek
stmeleny ve strunný nástroj.
Prsty větru uloží večerem pěvce
do svých hnízd,
rozehrají part
malé noční symfonie.
Chomáče tmy
utonou v záři hvězd.
Svět tiše brouká
v ladném souzvuku.
Všehotón objal nás
v nás...
Autor Taog, 20.10.2007
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, hanele m., isisleo, okapovaroura, Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Tak tady mě dostaly tvé "chomáče tmy" a pak samozřejmě ten závěr. :)

11.12.2009 20:02:00 | Dota Slunská

..tiše poslouchám..je opravdu krásná..

22.10.2007 21:57:00 | isisleo

už si to úplně představuju

21.10.2007 00:03:00 | okapovaroura

Velmi krásná...

20.10.2007 11:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí