Naděje života

Naděje života

Anotace: Tak trochu snová..

Naděje života

Look how blue is sky
Myslíš,že je tam už ráj?
Místo,kde se plní sny?
The place where I can be?

Look how birds are free
O tom každý tady sní
Letět hodně vysoko,až tam
To the place where I come from

Look into my eyes,at me
Že je občas život zlý?
Nezoufej,svět ještě nezanikl
You know,your life is a miracle
Autor mOBSCENE, 21.10.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí