Přiznání

Přiznání

Anotace: It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not. Kurt Cobain

Pozoruji na svých nohách
pár krátkých řezných ran,
získaných po pár života školách,
kdy čekáš jen na přílet vran.
Vždy, když se něco pokazí,
jednu či dvě přidám,
už mě záda nemrazí,
když žiletku zvedám.
Není neživě chladná,
právě naopak, životem sálá,
spíše hořká než sladká,
dny navíc mi dává.
Miluju i nenávidím,
nevím co dřív, co víc,
hrozně moc se za to stydím
i když jsem jen pouhé nic.
Autor Lecco, 22.10.2007
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí