Stíny

Stíny

Anotace: starší...

Stíny tančí po zdi, obklopeni světlem svíčky,
stále v pevněm objetí setrvávají, ztratili od pout klíčky.
V pomalém tempu rychlosti větru, ráno je nutí spát,
avšak při setmění se již nesejdou, jeden sám navždy bude tam stát.
Alzy ještě osychají z podlahy,
proč nikdo nevěří, že stíny mají taky vrahy?
Když ráno od slunce zrudne obzor,
stín zemře, nepostřehnut, nedával pozor.
Rozestlaná postel stále hřeje, teplo z ní sálá,
rány kropí slzy, stín znovu pomalu vstává.
Zítra beztak zemře, bez majitele není stínu,
chmurný to den, kdo nese vinu?
Autor Autumn leaf, 22.10.2007
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí