Ahoj

Ahoj

Anotace: 13.03.2005

***

Ahoj včera jsme si řekli.
Celý večer jsme spolu strávili.
Stále jsem ti chtěla říct: Takhle ne,
ale neodvážila jsem se.
Dále jsme se bavili,
ale duchem jsem různě polítávala,
Tebe jsem však potřebovala.
Možná nejsi ten, kdo mě zachrání,
ale darovala jsem ti včera šancí.
Ve vlaku jsme se rozloučili,
ale když jsem vystoupila,
nevěděla jsem už, co se má.
Chtěla jsem jen chvíli s někým byt,
ale ty jsi zřejmě jen mým chtěl být.
Vím, že se zas budu trápit.
Nezáleží na tom jak a kde,
ale když se neozveš, smutek prostě přijde.
Když však se mnou zůstaneš,
můj smutek tím stejně neoddálíš.
Jseš fajn,
ale nedokážeš mým druhým Já byt.
Dá se říct, že jsi byl mnou využít.
On kvůli tobě žárlil, v očích mu zářilo zlo.
Nechápu ho, ale velmi mně to potěšilo.
Teď však musím i na tvé pocity ohled brát
Opravdu už nevím, co se má stát.
Buď mi odpustíš a pomůžeš
nebo dál klidně beze mě jít můžeš.
Tak se rozhodni, výběr přenechávám vyjímečně jen tobě.
Autor narcisie, 30.05.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí