řekni mi

řekni mi

Anotace: zápisky cestujícího bez jízdenky 1 (Port Bajkal/RU)

Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky

Řekni mi, jestli tam u tebe vyšly hvězdy
je den a nastává noc
a měsíc má fialovou barvu
Řekni mi, jestli tam u tebe hoří plamen
nechal jsem hořet světlo,ale nevím jestli ještě hoří stejným plamenem nebo cizím
Řekni mi, jestli tam u tebe padají hvězdy
velké a malé vozy
zelený vesmír nás stále objímá
Řekni mi, jestli tam u tebe ráno svítá
jitřenka zvěstuje konec a měsíc smrt nového
Řekni mi, jestli má slova ještě mluví,
jestli hluchota mi nesebrala poslední
Řekni mi jestli ještě prší.
Prší dál
Autor dead-head, 23.10.2007
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, rohypnol, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké...*:)

22.08.2009 20:30:00 | PIPSQUEAK

jojo to je zásah... ten den jsem na ni myslel

24.10.2007 05:43:00 | dead-head

:) pripomína mi to pesničku od Kubišky - Řekni, kde ty kytky jsou, co se s nima mohlo stát ...

a momentálne se mi líbi z posledných dvou tahle víc
je jako balzam, snad jsem ji pochopila správně

23.10.2007 09:52:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí