býti svištěm

býti svištěm

Anotace: zápisky cestujícího bez jízdenky 3 (Moron/MN)

Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky

býti svištěm bylo by mi třeba
to pohodlí, ale kdo viděl jestřába bez oběda

majestátným jestřábem bylo by mi líp
snad, dokud mne nemine lovcův šíp

být svištěm nebo jestřábem je nakonec nuda
když stejně skončí jako večeře chudá

býti tak tím lovcem, mít jeho luk a šíp
ale tím já vlastně jsem,
jsem tím, kým chtěl jsem být
Autor dead-head, 24.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí