Bezejmenná báseň

Bezejmenná báseň

Anotace: Täk tohle je od Tomáše, spolupracovníka na centru ve škole. Tak to zhodnoťte, mě se to zdá docela vtipný:-D

Bezejmenná báseň

Sluníčko již svítí,
natrhám ti jarní kvítí.

Ty jsi má jediná,
z jasného slunka zrozená.

Jak krásné je býti
a v mysli tě míti.

Tvé oči sladce žhnoucí,
stvořil snad všemohoucí.

Po krátké pouti po krajině,
ocitla jsi se na mém klíně.

Hladil jsem tě po tvém těle,
od pondělí do neděle.

Když však došlo na to hlavní,
řeklas, že jsi pozitivní.

Já jsem čuměl jako prase,
půjdu hledat jinou zase.
Autor Jacues W. Moucheron, 30.05.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chm, chm, chm... nějak jsi mi utekl... čím to? :o)

23.11.2005 09:41:00 | Cecilka

Checht..chudák Tomáš.

15.10.2005 16:08:00 | takova

jo takle.. Tomáš.. jedno .))

13.10.2005 18:34:00 | Bean

čoveče Žaku.. i mje se to zdá ftipný :))

kilo!

podobný záležitosti občas taky vytvořím...

13.10.2005 18:33:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí