Opuštění

Opuštění

Anotace: Doslovný překlad. Pro tebe Nikytu.

Co je příčinou mého obvinění?
Pověz mi důvod, proč nevidím.
Taká pravda mezi námi dvěma,
že nemohu si sáhnout na postel mořskou.

Cítím propast velkých dálek.
Zdá se, že jsi cizinec,
kdo zapomněl, že miluje.
A proč mi chceš odpustit?

Není šance na vítězství,
kterou ti chci dát.
Co mohu vůbec dělat,
když tě tajně miluji.

V mém srdci zůstaneš napořád
s nadějí na věky.
Kdysi ses vrátil ke mně.
A moje láska k tobě stále zůstává.
Autor jehlaspichlas, 24.10.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí