Nevím

Nevím

Anotace: ..

Tvoje ústa blízko mám,
svoje srdce já ti dám.
Snad víš co smíš,
chci stoupat k tobě blíž.

Tak jako dřív,
stebou za ruku jít,
co teď přeji si víc,
mít tebe a nebo nic.

Nevím co tvá ústa chtějí říct
netuším co dýl co dřív.
Nevím co cítí tvá duše,
bude amor střílet ze své kuše?

S mými vlasy tvá ruka si hraje,
a moje srdíčko přitom taje,
nevím je to důvod,
znovu žít ten život.

S tebou nebo sama jen,
smutný nebo šťastný den.
Autor Aluna, 24.10.2007
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, Kozoroh 1, Gabika, jedam, carodejka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Halooooooooooooooooo kde jsiiiiiiiiiiii???

08.12.2007 20:12:00 | carodejka

carodejka to rekla hezky.. pekne basnicka

06.11.2007 19:32:00 | Gabika

***

05.11.2007 19:55:00 | jedam

Aluna.. Budes mit zase stastne dny o tom vubec nepochybuj, vyckej s stesti si Te najde samo.

28.10.2007 11:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí