Zrcadlení**

Zrcadlení**

Anotace: ...

Obloha
/jež podobu moře má/
místy zrcadlí se v ní
lidská podoba..
/jen mysl
je v těchto světech
rozpolcená/..
Mráček a vedle další
/vodní hladina se vznáší/
Koláče nedělní
/čerstvě z trouby vyndané/
pocukrované..
Tak sladce
voní..
Je po bouřce
/či před ní/
V poledne sváteční
/po mši..
smuteční/
lehce prší...
Slunce se schovává
/září svou oslepené je/
denně vstává a usíná,
všechny nás zdraví
/nové vítá/
taková je realita..
/odvěká rarita/
A co když už tu nebudeme,
koho zdravit bude..?..
Samo sebe..
Jak ješitní být umíme
/my, moře
i to nebe/**
Autor kakaoo, 25.10.2007
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: její alter ego, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, s.e.n, blue, Verena, Pišák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná!

26.10.2007 11:03:00 | Bíša

koláče voňavé:-)mám rád...

25.10.2007 17:41:00 | Monsignore

Bez lichocení-opravdu krásné.

25.10.2007 16:58:00 | s.e.n

moc hezké :-)

25.10.2007 13:46:00 | Verena

Krásně vyjádřeno...

25.10.2007 13:36:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí