Smrt...

Smrt...

Anotace: Možná se takle múže cítit vrah, který zabil svou lásku jen aby nebyla s jiným...

Umírám, vše tet´ už chápu.
Umírám, cítím tu pachuť.
Je to chuť strachu.
Umírám, je to strach z konce.
Co bude dál?

Umírám, nevidím tebe.
Umírám, ty půjdeš do nebe.
Umírám, je tu ta zrůda.
Umírám, těžká je půda.
Nebe tu není. D´ábel se směje.

Umírám, co jsem to proved?
Umírám, chci tu mit tebe.
Umírám, a ty teť se mnou.
Umíráš, všichni ať zhebnou.
Umírám, a už je to jedno.
Umírám, tohle je peklo.

Umírám, a to tvojí vinou.
Nevidíš, že nechci mít jinou.
Umírám, chci to vzít zpátky.
Umírám, s kusem látky,
co sebral tvůj dech.
A na konci cesty
se utopíš ve vlastních snech.

Já zůstávám v tomhletom světě,
ve kterém jen zlo tady kvete.
Vidím jen temnotu.
Vidím jen tmu.
Láska, tak ta ve mě zemřela.
Je pohřbena tmou.
Sám jsem si zabil lásku svou.

V tobě však kvete dál,
jak jarní louka.
Však oči teť zavřela,
čím tedy kouká?
Srdcem?
Tím které přestalo bít?
Tím které jsem zabil?
Nevím.
Však jisté je,
že zhynu vlastni vinou.
Že jsem zabil svou lásku jedinou.

Zakopána pod zemí těžkou tet´ spíš.
A já umírám, nenajdu skrýš.
Nenajdu skrýš před smrtí.
Ona mě jednou pohltí.
Ale kdy?
Nevím.
Čekám.
Brečím.
Má duše umírá...
Autor Demotivovná Dezorientace, 25.10.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy jsem nenazvala lásku smrtí...

17.11.2007 18:00:00 | Demotivovná Dezorientace

neříkej lásce smrt...smrt bolí daleko víc než láska, a může se to zdát jako hloupost, neb zlomená srdce bolí velmi...ale smrt je horší...ale hezká báseň

14.11.2007 20:11:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

Myslím že ti rozumím, je to nádherné...v utpení je krása...

25.10.2007 19:30:00 | Tieris Elkare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí