Čekání

Čekání

Anotace: Snad jsem ještě nezapoměl, jak psát.

Už dlouho jsem nic nenapsal,
snad nebyl čas,snad žádný žal,
snad samotu jsem necítil,
snad proto že jsem s láskou byl.

Já málem jsem už zapoměl,
na to jak jsem se strachy chvěl,
když necítil jsem Tvůj vonný dech,
nešlišel srdce Tvého běh.

Když dnes tu se mnou nejsi,
i když je to jen na chvíli,
stále volám kde jsi,
stále Tě hluboce miluji.
Autor Jan Blahovec, 25.10.2007
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí