Omluva

Omluva

Anotace: Hance

Nikomu jsem nikdy nechtěl ublížit,
a zvláště Tobě ne,
promiň mi,že chtěl jsem přestat žít,
kvůli lásce chtěné.
Omlouvám se za Tvé starosti
a za své řeči.
Čím více máš své radosti,
tím víc mě to léčí.
Promiň prostě za vše,
co jsem ti kdy udělal,
teď už bude dobře,
s trápením jsem skončil.
Už tě nechci zraňovat,
jak tomu bylo do teď,
budu dál pokračovat,
to je má odpověď :-)
Autor Lecco, 25.10.2007
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Niccolo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí