Nenech to být!

Nenech to být!

Anotace: :(

Povstanou noví bojovníci,
povstanou z krve matky svý,
stanou se z nich útočníci,
co budou strašně zlý.

Co budou ničit domy,
pak mocí svou vše rabovat,
co zporážejí stromy,
lidi před tanky hnát.

Kde nám končí zuřivost,
kde nechali jsme cit,
snad pýcha rodí chamtivost,
stává se z toho hit.

Nechci se skrývat,
s dlaněmi ve tváři,
před zlem uhýbat,
lidstvo si znesvářit.

Umění je odpouštět,
však platno heslo jest,
nemůžeš se dopouštět,
a měnit hněv svůj v pěst.

Kde je ta nevinnost,
kde je to dětství naděje,
proč je lidskost,
hozená mezi pomeje?

Nenech to být!!!
Autor Ďábel sám, 26.10.2007
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, isisleo, Ona a on
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky pěkně naštvaný..že?.. :-)

26.10.2007 20:32:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí