Sázka na štěstí

Sázka na štěstí

Anotace: ---

Vteřiny, minuty, hodiny, roky,
tikají hodiny jak lidské kroky,
naději hledám a nejsem tu sama,
marně tu čekám snad jak cudná pana.

Vteřiny vytleskaly nám cestu časem,
minuty svazují nás těsným lasem,
hodiny polapí nám hříšnou noc i den,
nevíme, zda splní-li ten chtivý sen.

A tak čekám zas, už jak cudná pana,
čekám a připadám si tak sama,
naděje umírá poslední říkáš mi,
já ale vím,že tikáš mi..

Tikáš mi Ty neúprosný čase,
tikáš mi a jsi tu se mnou zase,
jako malý otazník v mé hlavě,
cítím se jak žena na popravě

a pohráváš si se mnou
h r a v ě
Autor Markéta.., 26.10.2007
Přečteno 524x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Monsignore, blue, David., Psavec, el viento
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná!

26.10.2007 13:59:00 | Bíša

líbí:-)

26.10.2007 12:13:00 | Monsignore

tik, tak

26.10.2007 12:04:00 | blue

Moc pěkně jsi to napsala.

26.10.2007 11:20:00 | Psavec

nádherná - jako vždy...

26.10.2007 11:06:00 | el viento

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí