Dospělá holčička

Dospělá holčička

Anotace: takovejch je hafo...

Dospělá holčička s pohlednou tváří
se napatlá make-upem, růží a září
dospělá holčička s vlasy až po pás
vyfouká účes si to všechno jen pro nás

Dospělá holčička rtěnkou se zmaluje
myslí že jí teď snad každý miluje
dospělá holčička ve svůdném oblečení
myslí si že bude v pánském obležení

Dospělá holčička parfémem napatlaná
má rozmazanou řasenku celá je upatlaná
dospělá holčička pospíchá rychle pryč
kde je její krása a kde jejich chtíč?

Dospělá holčička vlasy si rozpustí
všechna ta líčidla pocitvě očistí
dospělá holčička teď teprv je tak krásná
ona to nevidí, je strašně nešťastná

Dospělá holčička dělá co není,
že teď je tak krásná, to ona neví

Dospělá holčička je k uzoufání...
Autor Neaira, 26.10.2007
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefné... velmi trefné.

26.10.2007 16:53:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí