Záchrana

Záchrana

Anotace: slova napsala kdo hudbu složí?? no prostě pokus o text na píseň:)

V bilích oblacích,
vidíš duše co proletí.
Je jich víc než kdy dřív,
uvězněni po mnoha staletí.

Snad se jim povede,
osvobození,
duše to sama nesvede,
chce porozumění.

Ref: Neříkej, že jedno ti je,
vždyť i tebe někdo miluje.
I ty jednou budeš chtít být zachráněn,
snad orion ti bude nakloněn.
Najdou se lidi co rádi tě měli,
to oni tě svým pochopením zachránili.."

Ještě jednou na nebe koukni,
pochop na chvíli lidi,
je to jednoduchý "to zmákni",
pak jiní oplatí ti to rádi.

Vidíš ty mraky jak odchází??
To duše teď do nebe pouští,
láska tě nikdy nezmrazí,
ale zpříjemní pobyt na poušti.

Ref:...
Autor Kirsten, 26.10.2007
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Liv, blue, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, Kirsten, myslím, že hudba je první a pak se na ni píše text! Ale ten Tvůj si skladatele žádá na opačný postup.

29.10.2007 20:38:00 | Liv

techno techno techno
sežerem to všechno

čokoládová hvězdo
sežerem celé město

:-)

26.10.2007 23:03:00 | blue

Škoda, umím snad psát jen slova...

26.10.2007 22:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí