Stejně jsou slova díků málo

Stejně jsou slova díků málo

Anotace: prostě nepatřím mezi lidi, co považují většinu věcí v životě za samozřejmost

DĚKUJU za rodinu z níž pocházím
taky za tu co teprv vytvářím
DĚKUJU za ty všechny lidi
co v životě jsem potkala
uměli stavět i bořit zdi
též díky nim jsem dospěla

DĚKUJU že znám to štěstí
nový život na svět snésti
že vím co je to navždy ztratit
však smrtelnost tu nejde zvrátit

DĚKUJU za všechny své blízké
za vzpomínky zvlášť ty hezké
DĚKUJU zkrátka z duše celé
za rodinu, domov, za přátele

...
už jen pár slov - na mou věru
díky i za vás - na literu
Autor Sandra_T, 27.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: saddova, waterlily, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trosku mi to drhlo,ale vaha slov ten pocit prekonala a ja sem rada, ze jsem si to mohla precist..my taky dekujem :)

13.08.2008 13:48:00 | saddova

já děkuju za tato slova

29.10.2007 12:03:00 | vodnař

Prosím, i dík předávám...

27.10.2007 11:38:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí